Studentermedhjælper til Biodiversitetsrådets sekretariat

Biodiversitetsrådets sekretariat ved Aarhus Universitet søger en studentermedhjælper pr. 15. april 2023 eller snarest muligt. Stillingen er på ca. 8 timer pr. uge. Timetallet kan dog variere i perioder og vi er selvfølgelig også fleksible i forhold til dine eksamensperioder.

Biodiversitetsrådet er et uafhængigt og forskningsbaseret ekspertorgan, der har til opgave at rådgive regeringen og aftaleparterne om bl.a. implementering af indsatser i natur- og biodiversitetspakken og kvalificere indsatserne. Herunder styrke den generelle rådgivning om indsatser for natur- og biodiversitet og understøtte arbejdet med implementering af indsatser i natur- og biodiversitetspakken. Biodiversitetsrådet skal rådgive regeringen og folketinget om, hvordan vi i Danmark kan vende tilbagegangen i biodiversiteten til fremgang, samt om hvordan Danmark mest effektivt kan leve op til sine internationale forpligtigelser i forhold til beskyttelse af arter og habitater.

Ansøgningsfrist er torsdag den 16. marts 2023. Læs mere og send din ansøgning her: Studentermedhjælper til Biodiversitetsrådets sekretariat - Ledig stilling på Aarhus Universitet (au.dk)